Amenințări cu moartea și bătăi pentru mai multe femei din Pleșcuța

1
522

Sărbătorile s-au încheiat într-un mod mai agresiv pentru două femei. Se pare că cele două au fost agresate și amenințate cu moarte de soțul, respectiv tatăl. Toate acestea s-au întâmplat în Pleșcuța, duminică, 18 august a.c., iar polițiștii din cadrul Postului de poliție Pleșcuța au fost sesizați,

Ajunși la locul indicat de una dintre femei, aceștia au sesizat faptul că un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și-a agresat soția și fiica aflată în vizită, amenințându-le cu moartea.

Pe numele celui în cază a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Mai târziu, pentru că alcoolul și-a făcut efectul în mai multe locuințe din Pleșcuța, un alt bărbat cu aceeași vârstă și anume 48 de ani, a trecut la violențe după ce alcoolul a pus stăpânire pe el. Astfel, în aceeași zi, bărbatul de 48 de ani, din Pleșcuța, fiind sub influența alcoolului și-a agresat soția lovind-o cu capul de ușă. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

1 COMENTARIU

  1. Ba ești proasta. La noi nu sa întâmplat asa ceva. Postează din alt sat. Și la noi este Plescuta nu Talagiu unde sa întâmplat evenimentul. Și ai confundat Talagiu cu Halmagiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.