Ziua de luni a început în forță pentru oamenii legii, care au legitimat peste 3.000 de persoane pentru a verifica dacă respectă măsurile impuse de pandemie. Din cele peste 3.000 de verificări numai 11 persoane au primit sancțiuni, însă acestea au fost generoase, având un total de 3500 de lei.

În ziua de 25 octombrie a.c., poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 3.045 persoane, verificate 108 societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 25 de mijloace de transport în comun/persoane. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 3.500 de lei, transmit cei de la IPJ Arad, într-un comunicat.

Totodată, pentru sănătatea proprie și a celor din jur, poliția recomandă arădenilor să respecte măsurile de protecție impuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația

Recomandările redacției