Amenzi de peste 14.000 de lei pentru arădenii care au încălcat legea

0
413

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional și contravențional, în mai multe zone din municipiul și județul Arad.

Astfel, aceștia au reușit să descopere mai multe probleme și în acest context au fost sancționate contravențional mai multe persoane, numărul acestora ajungând la 40. Toți au încălcat prevederile legale privind normele de conviețuire socială, cele privind desfășurarea de activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite și pentru nerespectarea normelor legale privind regimul de deținere al câinilor periculoși și agresivi. La sfârșitul săptămânii s-a calculat valoarea amenzilor contravenționale aplicate și s-a constatat că acestea au ajuns la suma de 14.700 lei.

În misiunile de menținere a ordinii publice, desfășurate în cooperare cu IPJ Arad, în sistem integrat prin patrule mixte, au fost constatate două infracțiuni cu doi autori.

În perioada următoare Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad va adopta un set de măsuri și acțiuni specifice pentru siguranța cetățeanului, urmărindu-se prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.