Amenzi în valoare de 27.650 lei aplicate de jandarmii arădeni

0
171

În ultima săptămână, jandarmii arădeni au desfășurat 634 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională, pază a transporturilor speciale și a protecției transportului de vaccinuri, în urma cărora au fost aplicate 157 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.650 lei și au fost constatate în flagrant, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, șapte fapte de natură penală.  

Acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, au reprezentat  o prioritate.

Pe acest segment au fost constatate 114 fapte de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 15.750 lei. Din cele 114 sancțiuni contravenționale, 82 au fost avertismente scrise. 

De asemenea, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fiind aplicate 43 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.900 lei.

Jandarmii arădeni au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale în cazul unei infracțiuni de deținere substanțe interzise, constatată pe timpul misiunilor executate și au acordat sprijin la constatarea a șase infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.