Acţiunile de amploare pentru respectarea măsurilor de protecţie continuă şi în afara municipiului. Astfel în Ineu şi Chişineu-Criş au fost date mai multe amenzi de către poliţişti, pentru nerespecatrea acetor măsuri de protecție împotriva răspândirii infectării cu noul coronavirus.

Polițiștii orașului Ineu, împreună cu cei ai orașului Chișineu-Criș, secțiile rurale 3 Chișineu-Criș, 5 Ineu și 6 Beliu, cu sprijinul jandarmilor I.J.J. Arad și ai polițiștilor locali din Ineu au desfășurat, miercuri, 11 noiembrie, o acțiune pe raza de competență, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii infectării cu noul coronavirus.

Au fost aplicate 98 de sacțiuni contravenționale în valoare totală de 45.960 de lei, dintre care 83 la Legea 55/2020, 16 la O.U.G. 195/2020 și 4 la Legea 61/1991, fiind reținut un permis de conducere. Sancțiunile la Legea 55/2020, privind unele măsuri privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție.

Aceste activități vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ.

Recomandările redacției