Amenzi pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă

0
247

Au fost desfășurate acţiuni de verificare în cursul zilei de azi, de polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, pentru respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 3.537 de persoane, verificate 223 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 53 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 22.500 lei, o sancțiune fiind aplicată pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2,  purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice. De asemenea, este interzisă în continuare circulația persoanelor în intervalul orar 23,00 – 05,00, cu câteva excepții

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.