Amenzi uriașe pentru șoferii care au uitat regulile în trafic

0
276

Acum că s-au mai adăugat câteva legi în plus, polițiștii nu îi lasă mai liberi pe șoferii arădeni. Aceștia au ieșit din nou pe teren și au reușit să mai prindă câțiva șoferi grăbiți sau care aveau alte priorități, nicidecum respectarea legilor așa cum ar trebui.

Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat nu mai puțin de 300 de sancţiuni contravenţionale. Așa au reușit arădenii să rămână fără aproximativ 110.000 de lei. Aceștia reușesc zilnic să rămână fără sume foarte mari de bani doar din plata amenzilor.

Dintre acestea, 75 au fost aplicate pentru cei care au călcat mult prea tare pe pedala de accelerație, ei depăşind viteza legală de deplasare. Alți 225 au fost sancționați pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.