Amenzile curg în continuare pentru nerespectarea măștii de protecție

0
336

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în continuare în toate spațiile publice și interzicerea circulației persoanelor în intervalul orar 23:00 – 05:00, doar cu câteva excepții.

Astfel jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 2.516 persoane, verificate 150 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 64 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 93 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.700 de lei, dintre care 2, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.