Amenzile pentru nepurtarea măştii continuă şi de sărbători

0
357

Purtarea măștii de protecție este obligatoriu în continuare în toate spațiile publice. De asemenea, este interzisă circulația persoanelor în intervalul orar 23:00 – 05:00, cu câteva excepții.

Astfel ieri, 21 decembrie, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 3.604 de persoane, verificate 159 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 57 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.750 lei, dintre care 9, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.