plesca1Reunite la începutul acestei luni, Frontiera Curtici și Gloria s-au întâlnit într-o partidă de verificare pe gazonul bun de la graniță. Ambii antrenori și-au propus să vadă la lucru câțiva jucători noi, cu mențiunea că Gigi Cameniță nu a apucat să-i evalueze pe juniorii Vătămănescu, Roza și Vasilache, care au lipsit nemotivat de la program.         Deocamdată noutățile Frontierei sunt Fira și Cosmin Gîlcă.
De partea cealaltă, Costel Bogoșel  le-a făcut program special lui Evald Wild, Blănaru, Gherghel, Filimon, Fl. Gâlcă și Palcu și asta pentru a putea verifica potențialul unor jucători sosiți în probe. Și, unii dintre ei l-au convins deja pe tehnicianul „tramvaiștilor”. „Mi se pare o achiziție foarte bună pentru acest nivel. Sunt sigur că o să convingă, dacă e sănătos și-și vede de treabă ar putea fi cel mai bun fotbalist din Liga a IV-a”, a spus Costel Bogoșel despre atacantul moldovean, Boris Țugui (21 de ani). Pe loc vor rămâne și Claudiu Ban și Sergiu Popa, dar nu și Bura și Sînt, care, probabil, se vor întoarce la Aqua Vest. Nici Păcurar nu se află într-o zodie norocoasă, ieșind  – practic – din calcule odată cu punerea piciorului în ghips.
Pleșca, în două rânduri, Goldiș și Nedea au fost marcatorii gazdelor, în timp ce pentru „galben-albaștrii” masivul Țugui a reușit „dubla”. După 2-0 la pauză, tabela avea să se oprească la 4-2 după cele 90 de minute de joc. „Chiar dacă adversarilor le-au lipsit câțiva jucători importanți, amicalul a fost unul extrem de disputat și util de ambele părți. Mi-ar fi plăcut să-i văd la lucru și pe juniorii care nu au mai ajuns la meci, în timp ce Pleșa a fost învoit, iar Corne este accidentat”, ne-a mărturisit și Gigi Cameniță, antrenorul Curticiului.
Formații:
Curtici: Mucha – Abrudan, A. Don, Marocico, Curt – Nedea, Hanc, Pleșca – C. Gîlcă, Gheorghieș, Fira. Au mai jucat: Joarză, D. Don, Crișan, Șoltez, Dobra.
Gloria: Vaida (30 Stanciu, 60 Brade) – Topai, Avram, Ban, Matei – Bura, Petra, S. Popa, Pirtea – Țugui, Sînt. Au mai jucat: Hulbăr, Berari, Pocol.
„Vameșii” joacă miercuri la Chi­șineu-Criș, în timp ce „tramvaiștii” sunt în căutarea unui adversar pentru mij­locul săptămânii. Joi sau vineri, Gloria ar trebui să plece în cantonament la Moneasa.

Recomandările redacției