Până la urmă, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc este foarte aproape să dispute un meci amical înainte de reluarea play-offului ligii secunde la fotbal. Și nu este vorba despre orice meci, ci chiar împotriva campioanei en-titre a României și mare favorită și la câștigarea titlului pus la bătaie în acest sezon. CFR Cluj – UTA ar trebui să se joace duminică seara, de la ora 20, pe Arena „dr. Constantin Rădulescu” din Dealul Gruia.
Echipa lui Dan Petrescu era programată să evolueze în weekend, la Botoșani, în play-offul Ligii 1, dar moldovenii sunt vizați de o anchetă epidemilogică, după ce medicul echipei a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2. Conducerea UTA-ei s-a mișcat rapid, i-a contat pe omologii ei de la șefia ceferistă, iar aceștia au dat un răspuns pozitiv. Totuși,
există un mic semn de întrebare, în sensul în care autoritățile și implicit LPF-ul își vor da acordul pentru reintrarea mai rapidă în joc a celor de la Botoșani, iar atunci clujenii vor fi obligați să se deplaseze luni sau marți în nordul țării.
Însă, dacă lucrurile rămân neschimbate, elevii lui Laszlo Balint vor avea ocazia unui amical de lux în nocturnă, în orașul de pe Someș. Delegația arădeană va pleca încă de sâmbătă la Cluj, fără Tomozei și Stancu, în revenire după accidentările suferite, în timp ce Crișan este incert.
Până acum, arădenii ar fi dorit să lege amicale în Ungaria, cu Szeged și la Arad, cu Pecica și Lipova, dar niciunul dintre acestea nu s-au concretizat.
Vă reamintim că la CFR Cluj activează și arădeanul, George Țucudean, despre care se spune că ar fi ieșit din grațiile lui Petrescu, în timp ce din staff fac parte Cristian Panin și Bogdan Mara și e foști fotbaliști ai Campioanei Provinciei.

Recomandările redacției