La sfârșitul lui august, în prima pauză competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, UTA a disputat primul meci internațional pe noul stadion. Este vorba despre o partidă amicală în compania echipei din prima ligă sârbă, FK Kolubara Lazarevac. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0 și a fost cu adevărat un amical, deoarece între cele două cluburi s-au stabilit relații pe care antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, le-a definit ca fiind „prietenești“.

Și, așa cum se întâmplă între prieteni, la scurt timp de la acel meci, UTA le va întoarce vizita sârbilor. Se va întâmpla sâmbăta viitoare, pe 13 noiembrie când cele două echipe vor disputa un amical în Serbia. Dincolo de relațiile de prietenie dintre cluburi, este un amical foarte util și din punct de vedere sportiv, deoarece jucătorii noștri se pot menține în formă și chiar exersa noi planuri de joc, în compania unui adversar competitiv. Laszlo Balint va avea la dispoziție aproape toți jucătorii, plecați la echipele naționale fiind doar David Miculescu, Damian Isac și Marko Vukcevic. Lor li se adaugă Ioan Hora, accidentat, care va lipsi aproximativ trei săptămâni din lotul Bătrânei Doamne.

Înaintea etapei din weekendul care urmează, Kolubara se află pe locul 14 (antepenultimul) în prima ligă sârbă, cu 13 puncte.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției