sebis-pancotaCele două formații arădene din C5 și-au dat, ieri după-amiază, întâlnire pe arena Șoimilor într-un amical soldat cu victoria sebișenilor. Alin Coțan a reușit o dublă în contul celor de pe malul Crișului Alb, în vreme ce pentru echipa din Podgorie a înscris veteranul Bebe Mitu.
Dan Cuedan, antrenorul alb-negrilor, nu și-a ascuns dezamăgirea: „Meci foarte slab, probabil cel mai slab făcut de noi în această perioadă. Nu s-a legat absolut nimic, n-am reușit să fim lucizi, se simt încărcătura şi oboseala, dar sunt fireşti. E îmbucurător că ne creem ocazii, dar e trist că nu le concretizăm, meciul devine greu și adversarul prinde curaj. Sperăm să marcăm mai mult, iar începerea campionatului să ne prindă în formă optimă. Revenind, am întâlnit o echipă cu jucători foarte buni, iar meciul a fost mai mult unul al portarilor Nu căutăm scuze, nu ne rămâne decât să încercăm să ne pregătim mai bine”.
În tabăra învingătorilor, Mihai Petcuţ nu s-a lăsat dus de val: „În amicale, e bucuria jucătorilor ori a conducătorilor. Dar, ca antrenor, te gândești ce faci mai departe, e temă de casă ca atunci când începe campionatul să poți sta în lojă. Ce mi-a plăcut a fost atitudinea jucătorilor după o săptămână de cantonament și un joc cu Poli. M-a mulțumit mai mult decât rezultatul. Dacă o țin așa, voi fi un om fericit. Ce nu mi-a plăcut, discut cu ei și sper să remediem cât mai repede”.
La Sebiș a debutat fundașul central Alexandru Albert, fost component al Jiului Petroșani, în tur echipier al celor de la Vladimirescu.
Pâncota joacă joi, de la 16,00, cu CS Ineu, iar săptămâna viitoare e posibil un test cu Șoimii Lipova. Sebișul așteaptă răspunsul UTA-ei pentru un amical miercuri în Ungaria, pentru ca vineri să joace la Șofronea, în compania celor de la Aqua Vest.
Șoimii: Bodea (46 Cheșa) – Vițu (54 Românu), Lengyel (70 Morar), Nistor (33 Filimon), Filaret (46 Lung) – Suciu, Huțanu (64 Mitu), Pavel (60 Uibariu), Mihai (58 Leucuța) Copil (64 Bulzan), C. Rus (55 Burian).
Sebiș: Șoltez – Jude, Buta, Albert, Suslak – Mohamed, Rodriguez, Avădanei, Coțan – Bozian – Ceaca. Au mai jucat: Edy, Susan, Ivancea, Siminiceanu, Budur, Fl. Rus.

Recomandările redacției