Amical Szeged – UTA pe noul stadion al maghiarilor?

0
1051

Până la urmă, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc s-ar putea încălzi cu unul-două amicale pentru play-offul ligii secunde, ce ar trebui să debuteze pe 4 iulie. Fiindcă acasă sau în județele vecine nu au identificat echipe ce și-au reluat activitatea după pandemia de coronavirus, utiștii și-au întins antenele peste graniță.
În Ungaria, s-au reluat doar întrecerile în prima ligă, însă există divizionare secunde, care, chiar dacă nu vor mai juca pe puncte în acest sezon, și-au reluat pregătirea. Una dintre acestea este Szeged 2011, cu care arădenii au și luat legătura pentru un posibil amical.
Acesta ar urma să aibă loc în Ungaria după 15 iunie, când relaxările anunțate le-ar putea permite „roș-albilor” să treacă în țara vecină fără restricțiile impuse acum. Confruntarea ar urma să se dispute pe noua arenă din Szeged, de 8.256 de locuri, inaugurată în luna august a anului trecut. Formația locală a fost „înghețată” pe locul 12 în eșalonul secund maghiar, de unde Federația le-a promovat în elită pe MTK Budapesta și Budafok.
Dacă disputa dintre utiști și cei de la Szeged chiar va avea loc, este posibil ca în tribune să existe și spectatori. După cum se știe, în Ungaria e permis accesul publicului în tribune.
Nu mai departe de aseară, Honved a trecut cu 2-1 de Mezokovesd SE, în finala Cupei Ungariei, în prezența a 10 mii de privitori, pe Puskás Aréna, din Budapesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.