Precipitațiile căzute ieri dimineață i-au speriat puțin pe administratorii bazelor sportive din Arad, așa că UTA e nevoită să schimbe locația amicalului cu Crișul Chișineu-Criș. Meciul de azi nu va mai avea loc pe terenul din Sânnicolau Mic, ci pe „sinteticul” de pe Șega, începând cu ora 15.
E penultima repetiție pentru echipa fanion a Aradului înainte de reînceperea meciurilor pe puncte, iar la ea poate participa și mijlocașul Mihai Petra. Acesta ieșise accidentat la gleznă spre finalul primei reprize a testului de la Reșița (scor 0-0) și la prima vedere se temeau complicații. Însă, s-a dovedit o simplă lovitură și fotba­listul venit de la ASA Târgu Mureș ar putea face parte din echipa aliniată mâine de Cristian Todea și colegii săi de pe banca „Bătrânei Doamne”.
Diagnosticat cu fisură a platoului tibial, Bogdan Burlă efec­tuează ultimele ședințe de recu­- perare la fizioterapeutul Cristi Dărău, iar de luni ar trebui să înceapă alergările. Probabil, fundașul stânga de 21  de ani va avea nevoie de cel puțin trei-patru săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, așa că Iulius Dinculescu pare favorit să înceapă anul ca titular în locul lui Burlă.

Recomandările redacției