Amintiri noroioase de pe „Motorul” pentru arbitrul Feșnic

0
285

Comisia Centrală de Arbitri i-a delagat pe unul dintre mai bine cotați „fluierași” români la partida de Cupă, dintre UTA și Dinamo. Horațiu Feșnic se întoarce pe Arena „Motorul” după aproape trei ani de zile, iar amintirile sale nu sunt tocmai prea…curate. „Centralul” clujean a condus, probabil, cel mai negru derby al Vestului cu „roș-albii” gazde, de pe 13 noiembrie 2016. Fiindcă a plouat în săptămâna premergătoare a „ciornirii” dintre UTA și Poli (scor 1-1), gazonul de pe „Motorul” s-a transformat într-o orezărie, fotbaliștii având noroi și în chiloți la finalul partidei. În plus, galeria lui Poli nu s-a aflat pe stadion la acea confruntare în semn de protest pentru numărul mic de bilete acordate (74), dar a apucat să participe la un scandal cu susținătorii arădeni înainte de a „ancora” într-o curte învecinată cu arena din Aradul Nou.

Chiar dacă sunt anunțate precipitații și astăzi, Horațiu Feșnic și colaboratorii săi, Alexandru Cerei (tot din Cluj) și George Neacșu (din Curtea de Argeș) vor ieși curați de pe sinteticul de pe „Motorul”. Cei trei „fluierași” vor fi supervizați de Călin Orbonaș (din Hunedoara), iar observator de joc este Dan Jiga, din Bistrița.

Confruntarea de astăzi, de la ora 16,30, dintre UTA și Dinamo, e doar a doua a arădenilor (fără a ține cont de formația „roș-albă” care a falimentat în vara anului 2014) condusă de Feșnic, în timp ce pe „câinii roșii” i-a mai arbitrat în alte 16 ocazii, pe scena primului eșalon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.