Ana Maria Buțurcă a ajuns la inimile juraților de la „Românii au talent” după ce a cântat impecabil piesa „The Prayer”.

Arădeanca, în vârstă de 23 de ani, a intrat în lumea muzicii de la vârsta de cinci-șase ani, în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, provenind dintr-o familie de iubitori ai muzicii. Sora sa este mezzo-soprană, tatăl său cântă la pian și instrument de alamă, iar mama sa este altistă.

Ana Maria le-a povestit juraților că este studentă la Facultatea de Muzică din Timișoara, dar urmează și cursurile Școlii de Asistenți Medicali din Arad.

Pe lângă toate acestea, tânăra și-a găsit timp și pentru activități de caritate, lucrând ca voluntar la Gara Curtici, unde se ocupa de animale.

Prestația tinerei arădence a uimit publicul și jurații, primind numai cuvinte de laudă din partea acestora. Astfel, Mihai Bobonete, unul dintre jurați i-a transmis concurentei că „A fost un moment impresionant!” . Dragoș Bucur a venit și a spus că: „Nu sunt cel mai mare fan al artificiilor de niciun fel. Nu pot să zic că gust neapărat coafurile exagerate, machiajul ieșit din comun, costumele foarte spectaculoase. Dacă reușește cineva să mă convingă făcând ceva simplu, mi se pare extraordinar. Ea, de când a apărut, mi s-a părut că este tipul ăsta de artist – care poate să cucerească simplu, direct, doar cu ce are în suflet și cu vocea„.

Ana Maria Buțurcă a plecat acasă cu patru de „DA”, fiind așteptată în etapa următoare.

Recomandările redacției