Anamaria Prodan, lăsată la o parte în transferul lui Dennis Man la Parma

0
220

Patronul de la FCSB, Gigi Becali a confirmat, negocierile pentru Dennis Man cu gruparea din Serie A. Becali a discutat cu italienii de la Parma atât prin Anamaria Prodan, cât și prin Giovanni Becali. Cu toate acestea Anamaria Prodan a fost exclusă din ecuație în cele din urmă.

De 6 luni lucrăm intens, eu și partenerii mei din Italia, pentru acest transfer. De-a lungul timpului i-am prezentat lui Gigi Becali fiecare ofertă care a venit pentru Dennis Man și Florinel Coman! Mici sau mari, eu mi-am făcut datoria, le-am adus și le-am prezentat.

Azi am aflat și eu, din ziare, că patronul lui FCSB vorbește și cu Giovanni. Eu, repet, nu am știut. Eu am ținut legătura cu patronul FCSB non-stop. L-am informat de fiecare mișcare, de la fiecare club. Nu vreau să știu nimic, când a apărut Giovanni în ecuație sau de ce. Nu mă interesează.

Am fost super corectă în business-ul meu și așa am să rămân. Nu păcălesc și nu mint pe nimeni. Familia jucătorului și jucătorul au știut din prima clipă de fiecare oferta și discuție. Am înțeles de la patron că Giovanni i-a dat numărul de telefon al patronului Parmei și l-a sunat. Eu sunt fericită că au vorbit și a primit cât a vrut.

Eu nu am vorbit despre nicio ofertă pe care am adus-o. Asta a fost înțelegerea cu Gigi Becali, mereu. Să nu vorbim despre oferte. Eu mi-am ținut-o. Repet, în continuare am aceeași admirație pentru Gigi Becali și consider că am fost super profesionistă în ceea ce am făcut.

De 7 luni l-am prezentat pe Dennis la Parma. Am întârziat puțin negocierile pentru că s-a schimbat antrenorul. Acum două zile am trimis oficial la clubul FCSB oferta oficială. Am vorbit cu patronul, mi-a spus că vrea 15 milioane de euro. Eu negociam, când am înțeles de la Parma că a sunat Giovanni Becali că el face de acum transferul.

Atât și nimic mai mult. De aici, povestea probabil continuă. Nu pentru mine. Eu știu ce am făcut și sunt mândră de tot. Și eu și familia jucătorului știm cât s-a muncit pentru acest transfer , a declarat Anamaria Prodan la AS.ro.

Dacă italienii se vor ține de cuvânt până la capăt Dennis Man ar urma să fie cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă din România. Până în momentul de față Nicolae Stanciu, este cel mai scump transfer din Românie, după ce a fost transferat transferat de la Steaua la Anderlecht, în 2016, pentru suma de 10 milioane euro.

1. Nicolae Stanciu (de la Steaua la Anderlecht, în 2016): 10 milioane euro

2. Vlad Chiricheş (de la Steaua la Tottenham, în 2013): 9,5 milioane euro

3. Valentin Mihăilă (de la Craiova la Parma, în 2020): 8,5 milioane de euro

4. Alexandru Mitriţă (de la Craiova la New York City, în 2018): 8 milioane de euro

5. Florin Gardoş (de la Steaua la Southampton, în 2014): 6,8 milioane de euro

6. Mirel Rădoi (de la Steaua la Al-Hilal, în 2009): 6 milioane euro

7. Cristian Săpunaru (de la Rapid la FC Porto, în 2008): 6 milioane euro

8. Gabi Torje (de la Dinamo la Udinese, în 2011): 5 milioane de euro

9. Bogdan Stancu (de la Steaua la Galatasaray, în 2011): 5 milioane euro

10. Răzvan Marin (de la Viitorul la Standard Liege, în 2016): 4,8 milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.