Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat luni ca nu stie sa numere si nici nu pretinde ca stie aceasta operatie aritmetica.

Declaratia a fost facuta intr-un schimb de replici cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian, la dezbaterea motiunii simple privind Oltchim, relateaza Antena 3.

„Ati avut o prestatie lamentabila, ati mintit incontinuu si nu ati vorbit deloc de solutii. Eu poate nu stiu sa numar, dar nici nu pretind sa stiu, dumneavoastra insa pretindeti ca sunteti ministru al acestei tari si nu observati un lucru elementar, ca economia sub dumeavoastra se prabuseste”, a acuzat Anastase.

Democrat-liberala a precizat ca acesta este o realitate pe care Vosganian nu poate sa o ascunda prin „glumele proaste”.

Replica pedelistei a venit dupa ce Vosganian a spus ca primul semnatar al motiunii este Roberta Anastase, „cunoscuta specialista in aritmetica neeuclidiana”.

In 2010, cand a condus sedinta in care se vota legea Pensiilor, Roberta Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor la acea vreme, a supus proiectul la vot si a constatat indeplinirea cvorumului si adoptarea legii, desi in sala se aflau doar 80 de deputati. Dupa parerea lui Anastase ar fi votat peste 160 de deputati, desi grupurile PNL si PSD se retrasesera de la vot.

Recomandările redacției