Lunca Teuz Cermei a încheiat turul exact cum l-a început, cu o remiză. După 2-2 la Giarmata, a venit un 0-0 pe teren propriu cu liderul ACS Șirineasa, de altfel singurele rezultate de egalitate ale echipei lui Nagy și Anca.
Cel puțin după rezultatul de sâmbăta trecută, „alb-roșii” se pot declara mulțumiți, vizitatorii având ocazii mai multe și clare. „E bine că nu am pierdut, am avut de suferit, dar felicit băieții pentru atitudine și implicare. Toată echipa a făcut efort, s-a dăruit, le-am spus și jucătorilor că e important să nu primim gol și, poate, vom reuși să înscriem pe contraatac. Știam că dăm peste o echipă bună, cu puține goluri luate, până la urmă e un punct câștigat. Să nu uităm că ei au un alt obiectiv, alt buget în comparație cu noi. Pe de altă parte, îmi mențin părerea că, cel puțin în acest tur, cei de la Craiova au fost mai buni ca și exprimare în joc decât toate formațiile cu care am jucat”, a menționat Radu Anca.
Formația din Țara Sămădăilor a strâns 26 de puncte în prima parte a sezonului, aici incluzându-le și pe acelea câștigate în urma deciziei Comisiei de Disciplină și Etică din derby-ul cu Sebișul, terminat înainte de a începe. „Suntem mulțumiți, căci avem același număr de puncte ca la finalul anului, băieții merită toate aprecierile față de tot ce a fost în acest tur. Dar, sper ca după cantonamentul de iarnă să arătăm și mai bine. Probabil, vor fi și ceva mișcări la nivel de lot, încercăm să fim și mai puternici la anul”, a mai punctat Anca.

Recomandările redacției