Chiar dacă au sacrificat deplasarea de la Timișoara, cu CNP-ul, cermeianii nu au reușit să culeagă roadele cu Lugojul. Fără Sulea până la scoru de 0-2 și Gligor, trupa lui Anca și Nagy a arătat destul de rău, dar asta și pentru că au avut în față o formație pragmatică, de podium în Liga a III-a (seria a IV-a).
Cum bănățenii au deschis tabela la prima fază, „sămădăii” au plecat în urmărirea adversarului, dar scorul final a fost unul de neprezentare: 0-3. „Din păcate, suferim în continuare la toate capitolele, dar cel mai mult mă deranjează greșelile personale. Nu este posibil să luăm gol în minutul 2 la o min­ge aruncată în careu. Practic, am pornit cu handicap, de la 0-1, dar ne-am luptat, adversarul mi s-a părut mai slab decât în tur. Am avut câteva ocazii, dar am luat goluri tot din greșeli personale și consider că rezultatul este mincinos ca și diferență de scor”, spune Radu Anca.
Mâine, de la ora 17, Cermeiul va juca tot acasă, în fața lui ACSO Filiași, echipă ce a remizat azi cu Șoimii Lipova. „Până sâmbătă încerc să pregătesc bine partida cu Filiași. Îi cunoaș­tem bine și, dacă vom reuși să eliminăm greșelile perso­nale, putem scoate un rezultat pozitiv. În acest retur nu am putut să joc într-o formulă cu 7-8 puncte fixe, a trebuit să schimb permanent, de la meci al meci. Inconstanța juniorilor și absența seniorilor pe anumite posturi ne-a determinat să facem improvi­zații ce nu prea ne-au reușit. Avem un final greu de campionat, meciuri cu echipe bune, din care ne vom strădui să scoatem maxim pentru a sta la distanță de linia roșie”, a adăugat antrenorul principal al Cermeiului.

Recomandările redacției