Lunca Teuz Cermei își punea mari speranțe într-o victorie pe terenul unei formații ce nu mai poate scăpa din chingile retrogradării. Iar după cum avea să se desfășoare partida de la Bălești și numărul de ocazii create la buturile gorjenilor remiza este injustă.
Asta a remarcat la finalul disputei și Radu Anca, „principalul” divizionarei terțe arădene. „Multe nu sunt de spus după un meci pe care-l domini cap-coadă și în care ratezi din toate pozițiile. Era o ocazie bună să ne desprindem de acea zonă cu probleme, iar băieții și-au dorit, au luptat, ca și implicare în joc nu le pot reproșa nimic. Dar, în ultimii 25 de metri și mai ales în careul advers nu ne-am concentrat deloc. Ni s-a mai anulat și un gol la Sulea, care, din dinamica fazei, nu văd cum putea să aibă dreptate tușierul, dar, per ansamblu, arbitrajul de azi a fost mai bun ca în alte meciuri”, spune fostul fotbalist al UTA-ei.
Cermeiul trăiește periculos pe acest final de sezon după un tur ce lăsa deschisă ușa chiar și pentru o prezență pe podium. „Într-adevăr, văd că nu ne revenim nicicum, iar vina e și a mea și are rădăcini în perioada pre­competițională. Atunci, când au fost acele căderi de zăpadă și terenurile au fost impracticabile, am făcut unele compromisuri în pregătire, pe care, din câte observ, le-am plătit și încă le mai plătim. Cu toate astea, însă, calitatea și concentrarea în fața porții nu o poți antrena. Am făcut destule finalizări la pregătire, nu-mi explic cum nu putem marca din câțiva metri și pierdem atâtea puncte pe drum. Trebuie neapărat să o batem pe Deva acasă și apoi să facem tot ce ne stă în putință să scoatem ceva și pe terenul Șirineasăi”, mai spune Anca.
Până la urmă, Alex Nistor nu a fost utilizat de cermeiani și asta pentru că: „Am fi riscat să ni se dea meci pierdut săptămâna viitoare. După calculele noastre, «Nisi» avea patru carto­nașe galbene, la Federație apărea cu trei, însă ceva ne spunea să nu-l folosim azi”, a mai motivat Anca lipsa de pe gazon a căpitanului „alb-roșiilor”.

Recomandările redacției