Anca: „Este o perfomanță” vs. Sabău: „Înfrângere asumată de mine”

0
782

Gloria Lunca Teuz Cermei
s-a calificat în turul patru al Cupei României după ce a învins cu 2-1 cealaltă divizionară terță arădeană rămasă în competiție, Șoimii Lipova.
Cu acest rezultat cermeianii își continuă seria bună, după victoriile din Cupă cu Gepiu și Sebiș, dar mai ales succesul cu Reșița. Tehnicianul gazdelor, Radu Anca, și-a felicitat elevii pentru victorie și a reconfirmat dorința tutoror oamenilor din jurul clubului de a aduce UTA la Cermei.
„Împreună cu jucătorii ne-am propus să câștigăm trei tururi de Cupa României și conducerea ne-a susținut, chiar și cu prime. După această victorie vom aduce la Cermei o divizionară a doua, poate chiar pe UTA. Este o performanță pentru noi și ne bucurăm. Meciul de sâmbătă ne-a solicitat destul de mult, dar am reușit o primă repriză bună, apoi ne-am retras și am lăsat adversarul să vină peste noi. Asta ne-a costat, pentru că Lipova a egalat și a avut un număr mare de ocazii. Ne-am fi dorit să nu luăm gol, dar cel mai important este că am avut reacție și ne-am calificat după execuția frumoasă a lui Mager”, a menționat tânărul tehnician al „alb-roșiilor”.
Omologul său, Flavius Sabău, a recunoscut că este principalul vinovat pentru insucces datorită primului 11 aliniat la Cermei: „O înfrângere pe care mi-o asum, am menajat unii titulari și improvizațiile pe care le-am făcut în primul 11 nu au funcționat prea bine, rezultatul fiind că nu am avut nici o ocazie în prima repriză. La pauză am făcut unele schimbări, am jucat mai bine, am construit, dar ca și sezonul trecut ratăm enorm de mult și am reușit să înscriem doar o dată din foarte multe ocazii. Încă avem de lucrat la acest aspect, pentru că în unele meciuri poate fi decisiv. Am luat golul doi dintr-o execuție frumoasă a lui Mager, și asta a fost tot, felicit Cermeiul și le doresc succes mai departe în Cupa României.”
Pentru ambele echipe urmează deplasări în campionat, Cermeiul – la Avrig și Lipova – la Ocna Mureș, iar învingătorii de azi își vor afla adversarul din Cupă marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.