Deși, după o remiză albă la pauză cu Reșița, a dat impresia că-și va căpăta echilibrul pierdut în debutul acestui an după eșecurile interne cu Craiova II și Giarmata, Cermeiul a terminat prin a pierde la scor și al treilea meci pe teren propriu: 1-4.
Practic, diferența s-a făcut în debutul părții secunde, când bănățenii au marcat de trei ori. „Prima repriză am închis bine poarta, ne-am apărat bine și am încercat câte ceva în atac. În a doua parte, am luat un gol rapid și s-a rupt jocul. Am întâlnit o echipă bună, puternică, dar nu una care să ne fi dominat cap-coadă. Am mai spus, este o serie în care oricine poate să bată pe oricine”, a comentat Radu Anca înfrângerea cu trupa lui Oprița.
Dincolo de cele 9 puncte piedute pe teren propriu, surprinde și ușu­rința cu care echipa din Țara Sămădăilor primește goluri. S-au adunat nu mai puțin de 15 în trei partide! „Din păcate, mă îngrijorează echipa mea. Față de tur am pierdut trei piese importante, portarul Bodea și atacanții Buia și Mager. Am adus alți jucători, alți juniori, dar se pare că nu am suplinit plecările celor trei. Nu știu ce să zic, mergem înainte, vedem ce reușim să scoatem la Ghiroda. Sper să reușim să ne revenim după seria asta nefastă de trei înfrângeri acasă, mai avem de jucat și reprogramarea cu Sebișul, vom vedea. Obiectivul nostru era să mulțumim un pic lumea care vine la stadion, dar – din păcate – am pierdut rău și am dat dovadă de o lipsă de
atitudine. Le vom rezolva pe toate în interiorul echipei”, a mai explicat Anca, antrenorul principal al Cermeiului.
Revanșă cu Ghiroda?
Două dintre echipele ce au început modest partea a doua a sezonului 2017-2018 se duelează, azi, în etapa ce ar fi trebuit să aibă loc în weekendul 23-24 martie. ACS Ghiroda a pierdut pe linie, cu excepția deplasării din „fieful” Becicherecului, acolo unde numai cine nu vrea nu câștigă, în timp ce Lunca Teuz Cermei a trebuit să se mulțumească cu remiza din derby-ul cu Lipova.
Pentru „sămădăi” a urmat o serie neagră cu trei eșecuri interne și un golaveraj dezolant 6-15. La finele ultimei partide pierdute, 1-4 cu Reșița, s-au spus și lucruri la nervi, dar, la rece, cermeianii au căzut de acord că trebuie să strângă rândurile și să deblocheze clasamentul chiar începând cu jocul de mâine, de la ora 17, din comuna timișana. „Chiar așa desculți cum ne consideră lumea, eu zic că vom mai avea un cuvânt de spus în acest sezon. Avem nevoie de un prim rezultat pozitiv pentru a ne recăpăta încrederea în noi și sper să-l putem obține chiar mâine, la Ghiroda. Din păcate,
s-ar putea să nu putem conta pe Gligor, care acuză o întindere musculară, dar mai e până la ora jocului”, a spus Petre Bulza, preșe­dintele „alb-roșiilor”.

Recomandările redacției