Deși a obținut cea mai bună clasare din istoria celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, locul 4 în sezonul 2018-2019, Radu Anca nu a fost confirmat antrenor al divizionarei a treia. Trupa din Țara Sămădăilor a încăput pe mâna managerului Roland Nagy, care a ales să lucreze cu un tehnician și mai tânăr decât fostul său coleg de pe banca UTA-ei, din sezoanele 2013-2014 și 2014-2015. Flavius Moisă este cel care face în premieră pasul în eșalonul terț, în timp ce Anca revine la prima dragoste, Frontiera Curtici. „Bine ai revenit, Radu Anca pe banca tehnică a CS Frontiera 2004 Curtici! Mulțumim, Flavius Moisă și Adrian Sas pentru munca depusă la clubul sportiv al orașului Curtici! Mult succes tuturor!” – e mesajul postat pe pagina personală de Facebook de primarul Curticiului, Bogdan Ban.
Anca stânga i-a mai antrenat pe „grăniceri” un sezon și jumătate între februarie 2012 și mai 2013, iar luni a bătut palma și cu noua conducere a clubului. „Îi mulțumesc domnului primar, Bogdan Ban și președintelui Sorin Grec pentru încredere, sper să readuc Curticiul în prim planul fotbalului județean. Nu am discutat de vreun obiectiv anume, dar vă spun de pe acum că eu aș vrea să câștigăm toate meciurile. O să ne și întărim puțin, eu sper ca în această săpămână să batem palma cu trei jucători, cu care am demarat deja discuțiile. Deocamdată, singurul transfer este cel al portarului Luci Mucha, care – de altfel – se întoarce și el la Curtici, ca și mine”, spune noul tehnician.
La parafarea înțelegerii cu Anca, lângă primarul Ban și președintele Grec a fost prezent și Dănuț Liga, în calitate de consilier local al orașului de la Graniță. „El a fost un fotbalist important la Curtici, rămâne de văzut dacă ne va mai ajuta și din gazon”, a spus Anca despre masivul fotbalist.
Frontiera Curtici va demara pregătirile pe 9 iulie și, cel puțin la prima vedere, pare a se anunța principala contracandidată a Unirii Sântana la locul 1 în viitoarea stagiune a Ligii a III-a.

Recomandările redacției