Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus demararea unei anchete privind un incident în trafic, ce a avut loc marți seară, pe strada Vaslui, din Micălaca. 

Un polițist de la Rutieră i-a cerut unui șofer să meargă cu spatele vreo 20 de metri pentru a putea să treacă el …cu BMW-ul. Pentru că dacă ai BMW, trebuie ca toți șoferii să îți elibereze calea numaidecât.

Întrucât arădeanul a refuzat să se conformeze, polițistul a chemat un coleg care era de serviciu. Singura problema a fost că polițiștii și-au dat seama că „fapta” arădeanului nu prea e de natură contravențională, astfel că nu l-au putut amenda. 

In aceasta seara 14.05.2019 proprietarul autoturismului AR-23 MLV agent de politie rutiera la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui cartier Micalaca ora 20.25. Mi-a zis sa merg eu cu spatele aprox 20 m sa treaca el …. . I-am zis ca acest lucru nu se va intampla, moment in care a sunat un coleg de la rutiera care era de servici, acesta deplasandu-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind insotit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele si am asteptat circa 20 min asteptand o incadrare. A tot cautat pe legi si niciuna nu se potrivea ))). Precizez faptul ca apelul nu a fost facut prin 112 . Cam asa actioneaza politia in Arad”, scrie arădeanul pe Facebook.

Incidentul a iscat multe reacții pe rețelele de socializare, inclusiv s-a sesizat și conducerea IPJ Arad. „Șeful inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a fi luiate măsurile legale care se impun”, au comunicat reprezentanții IPJ Arad. 

 

 

Recomandările redacției