Energeticianul a plecat cu un punct de la Arad după un meci în care a condus până spre final. Golul lui Manea a adus un punct UTA-ei într-o partidă în care marile ocazii le-a avut echipa din Valea Jiului.
Deși rămâne neînvins pe banca „alb-negrilor”, Bogdan Andone nu a fost mulțumit cu remiza de la Arad. „Mă așteptam să avem un meci dificil. Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă, UTA e o echipă cu jucători de calitate, tineri de perspectivă, care încear­că să joace fotbal. O echipă foarte bine organizată din toate punc­tele de vedere, de mare tradiție și îmi doresc ca în cel mai scurt timp să facă pasul în Liga I pentru că acolo îi e locul. Altfel, eu cred că am pierdut două puncte, chiar dacă în repriza a doua UTA a presat mai mult. Dar, în prima parte, am avut niște situații de contraatac pe care nu le-am tratat cum ar fi trebuit. Cu siguranță, Vlad Rusu și Nicoară ar fi adus un plus, sper să se recupereze cât mai repede. Din păcate, am primit din nou gol pe final de meci la o fază fixă, cum am pățit și la Ripensia, pe o nesincroni­zare între fundași și portar” au fost cuvintele fostului antrenor al lui ASU Poli. Ca de obicei, la partidele din acest sezon de pe „Motorul” gazonul sintetic a jucat un rol important, lucru subliniat și de tehnicianul născut la Aiud: „Dacă meciul s-ar fi jucat pe iarbă era complet altceva, ca ritm de joc, ca exprimare a jucătorilor. Din păcate, terenul sintetic este folositor doar pentru perioada iernii ca teren de antrenament și amicale, după părerea mea. Competițiile oficiale ar trebui să se joace pe iarbă”
Deși au trecut doar 13 etape, Andone este al patrulea antrenor care stă pe banca echipei din Petroșani în acest sezon. „Nu simt nici o presiune suplimentară la Energeticianul. Presiune este peste tot, și la Metaloglobus am avut presiune pentru că ne doream să câștigăm, dar și la ASU Poli a fost presiune. Indiferent că antrenezi o echipă din vârful clasamentului sau din partea de jos, o pregătești ca să câștige, este presiune tot timpul. Eu niciodată nu pregătesc un meci la egal, sunt momente și momente într-un meci de fotbal, dar la orice partidă ne dorim victoria” a încheiat fostul jucător al Rapidului.
Pentru Energeticianul urmează un nou meci dificil, pe teren propriu contra Academicii Clinceni.

Recomandările redacției