UTA și-a confirmat statutul de favorită în fața celor de la Metalul Reșița chiar dacă a reușit să se impună doar cu 1-0. Arădenii au acuzat și starea destul de proastă a gazonului de la Snagov, însă, una peste alta au obținut a treia victorie consecutive fără gol încasat.
Cristian Andor a demonstrat încă o dată că este un transfer reușit, chiar dacă a început partida pe bancă. Trimis în teren de Roland Nagy în locul lui Dumitru Copil, fostul jucător al Bihorului sau Brașovului a trimis o centrare perfectă pentru Adrian Petre, care a marcat golul de trei puncte. „A fost un meci greu pentru că nu ne-au intrat ocaziile pe care le-am avut mai ales în prima parte prin Curtuiuș sau Man. Gazonul a fost foarte prost, denivelat, tare, cu porțiuni în care nu era iarbă, ca un gazon de Liga a IV-a. E bine, totuși, că am reușit să câștigăm chiar dacă am întâlnit o echipă care a stat în apărare cu cinci fundași și au aglomerat zona din fața careului lor, preferând să joace pe contraatac. Punctele sunt meritate, chiar dacă am câștigat doar cu 1-0. Mă bucur că am dat prima pasă de gol pentru UTA, sper să fie tot mai bine. Chiar dacă nu marchez măcar să reușesc să dau pase de gol”, a spus mijlocașul de bandă al „alb-roșiilor”.
Andor a vorbit și despre obiectivele personale, dar și ale echipei. „M-am integrat foarte bine în colectiv, știam că la Arad e un vestiar unit. Sigur, mai am de lucrat la omogenitate, dar aceste lucruri vin pe parcurs, se rezolvă. Noi ne dorim ca după fiecare etapă să rămânem pe primele două locuri în clasament, cele care asigură promovarea. Acesta este obiectivul nostru, al tuturor”, a adăugat bihoreanul.

Recomandările redacției