Andor, din nou decisiv în „alb-roșu”: „De trei meciuri ne confruntăm cu un teren execrabil și nimeni nu face nimic”

0
230

FOTO: Ciprian Petcuț

Golul marcat în finalul partidei cu Clinceniul ce s-a dovedit decisiv pentru cele trei puncte, i-a adus lui Cristian Andor un tricou de titular în derby-ul Vestului. Mai mult, fostul căpitan al Bihorului avea să rămână până la ultimul fluier pe teren, fiind cel care a scăpat-o pe UTA de o înfrângere  dureroasă cu Poli.
În minutul 88, mijlocașul de bandă a dat impresia că vrea să centreze, dar i-a ieșit șut înșelător ce s-a oprit cuminte la colțul lung, mingea atingând și bara înainte de a intra în plasă.
„Asta mi-am și propus, să trag pe colțul lung și mi-a ieșit. Golul e important pentru moral și încrederea în mine și chiar și pentru echipă, deși  este clar că rezultatul nu ne convine deloc. Ne pare rău că nu am reușit să le oferim o victorie frumoasă acestor suporteri extraordinari, pe care îi așteptăm în număr la fel de mare și în meciurile ce urmează”, a menționat nouarul „alb-roșilor”.
Marcatorul „Bătrânei Doamne” a abordat și subiectul gazon. „Am jucat într-un nămol cum rar am întâlnit în liga a doua. Chiar și așa, am avut destule ocazii, dar terenul impracticabil ne-a incomodat vizibil la finalizare. De trei meciuri acasă ne confruntăm cu un teren
execrabil și nimeni nu face nimic”, a adăugat Andor, care condamnă și violența între galerii: „M-aș bucura ca fiecare suporter să-și încurajeze echi­pa favorită fără incidente și bătăi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.