Vestea că Andreea Marin va re­veni pe micile ecrane, în lumina reflectoarelor, cu propria sa emisiune, după o perioadă destul de lungă, a fost un motiv de bucurie. Atât pentru ea, cât și pentru fanii ei. Din data de 12 octombrie, de luni până joi, de la orele 18.00, emisiunea intitulată „Nu există nu se poate!” va putea fi urmărită pe postul TVR 2.
Pentru că este foarte atentă la detalii și își dorește ca lucrurile să iasă perfect, diva s-a implicat cu totul în acest proiect: de la cazuri prezentate, până la decorul studioului. „Studioul emisiunii «Nu exis­tă nu se poate!» este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt, pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam de multă vreme, am căutat inspirație în afara țării. Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit, e o nebunie frumoasă”, a declarat Andreea Marin pentru Click!
Fiica ei, Violeta, și partenerul de viață Adrian Brîncoveanu au sprijinit-o enorm: „Nu mi-a fost deloc ușor. Sunt fericită, am simțit sprijinul familiei, dragostea lor. Fetița mea a înțeles câtă nevoie am să mă sprijine, să aibă răbdare cu mine așa cum și eu am cu ea zi de zi, iar Adrian mi-a fost aproape și a preluat mult din sarcinile de pe umerii mei, căci noi construim și pe alte direcții simultan, chiar dacă în această perioadă el e plecat cu propria misiune ca însărcinat cu afaceri în Oman. Am vorbit și ne-am sprijinit reciproc mai mult decât când e acasă. Abia aștept să se întoarcă, mai e puțin și suntem din nou împreună”, a mai povestit Andreea Marin.

Recomandările redacției