DSCF1683 DSCF1675La Atrium Center a avut loc, aseară, un eveniment deosebit: sub tutela dictonului „Trăieşte frumos”, Andreea Raicu şi-a lansat colecţia de haine, colecţia de bijuterii, un DVD cu exerciţii de fitnes „Tae-Bo”, un DVD de formare a gustului în alegerea ţinutei şi o carte de bucate intitulată „Mănâncă şi arată bine”.
Colecţia de haine, denumită „Simplicity”, conţine 12 piese vestimentare feminine realizate într-o viziune unitară şi foarte modernă, conceptul de bază fiind echilibrul între utilitate, estetică şi confort. „Viziunea colecţiei îmi aparţine, dar realizarea practică este rezultatul unei colaborări. Am vrut şi vreau să creez modele de haine care să arate bine ele însele, care să facă o femeie să se simtă frumoasă dar, mai presus de acestea, să se simtă ea însăşi bine în aceste haine”, a spus Andreea Raicu despre propriile-i creaţii vestimentare.
Bijuteriile prezentate în colecţia numită „Serendipity”, sunt remarcabile prin simplitatea rafinată a desenului, prin fineţea de filigran a execuţiei. Pandantivele şi cerceii din colecţie nu sunt create pentru a da strălucire unui anumit tip feminin ci sunt gândite şi realizate pentru a primi ele strălucire de la cele care le vor purta.
Cele două CD-DVD se adresează femeilor care vor să arate bine şi să se simtă bine atât fizic cât şi sufleteşte şi celor care vor să afle cum se poate realiza cu uşurinţă şi repede o garderobă sau o ţinută pentru diferite evenimente.
Cartea de bucate a fost concepută şi realizată cu scopul mărturisit de a arăta că oricine poate mânca bine şi sănătos fără teama teribilă de îngrăşare şi conţine reţete culinare de toate tipurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, chiar dacă Andreea este vegetariană declarată. „Cartea «Mănâncă şi arată bine» este ideea mea în întregime. Este rezultatul experienţelor mele cu propria-mi persoană, adică chiar ştiu ce se poate şi ce nu se poate în această direcţie. Am vrut ca femeile să ştie că pot mânca orice şi că nu mâncarea face ravagii ci excesul şi absenţa unui program”, a spus Andreea Raicu.
Aradul este primul oraş în care Andreea Raicu a organizat acest eveniment, urmare a unei invitaţii făcute de Atrium Center. Conform spuselor sale, vor urma şi alte oraşe. „Deşi am călătorit mult prin ţară ca realizator de emisiuni de televiziune, sunt pentru prima oară în Arad. Impresiile sunt cu totul extraordinare; Aradul chiar este un oraş foarte frumos. Promit că voi mai reveni”, a conchis Andreea Raicu.

Recomandările redacției