Una dintre surprizele plăcute ale UTA-ei în meciul de ieri a fost fundașul central Andrei Chindriș, titularizat pentru prima dată într-o partidă oficială, în centrul apărării lui Ilie Poenaru. Deși n-a mai jucat un meci oficial de aproximativ un an, Chindriș a arătat siguranță, plasament excelent și a dominat spațiul aerian în careul nostru. A fost una dintre bilele albe ale Bătrânei Doamne, într-un meci din care UTA s-a ales cu un punct la care, să recunoaștem, puțini speram după prestațiile foarte slabe din precedentele deplasări.

„Chiar dacă n-am obținut victoria ne bucurăm și pentru acest punct , care este unul bun pentru moral deoarece am rămas în 10 și am avut în față o echipă bună, care joacă în Europa. Până la urmă este un punct câștigat în deplasare, care ne va ajuta. A fost un meci în care am avut multă atitudine și ne gândim deja la meciul următor, pe care trebuie să îl câștigăm“ a declarat fundașul, responsabil cu liniștea în fața porții lui Iacob.

Spre final, după ce UTA rămăsese deja fără Benga accidentat, în 10 oameni după eliminarea lui Dobrescu și fără schimbări la dispoziție, Chindriș i-a dat ceva emoții antrenorului său, acuzând probleme musculare însă din fericire a putut continua jocul: „A fost un meci greu pentru că am avut o perioadă lungă în care n-am jucat și din punct de vedere fizic, spre sfârșit s-a simțit. Am avut și niște crampe“ a detaliat longilinul apărător al UTA-ei problemele cu care s-a confruntat.

Ținând cont de evoluția de ieri, dar și de problemele medicale acuzate întâi de Erico și apoi de Benga, ca și de necesitatea ca Hoxhallari să suplinească în banda stângă absența lui Dobrescu, jucător ce va fi suspendat, este aproape sigur că fanii îl vor vedea pe Chindriș în primul 11 și la partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

(facebook/osksepsi)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției