Andrei Ioniță, cel mai tânăr decan pe care l-a avut vreodată Baroul Arad

0
436

În urma alegerilor, care au avut loc în data de 25 și 30 martie pentru funcția de conducere al Baroului Arad, arădeanul Andrei Ioniță a fost ales ca președinte.

Acesta a câștigat titlul de președinte al Baroului Arad în fața Amaliei Pascal care a concurat pentru acest post, totodată fiind cel mai tânăr decan pe care l-a avut vreodată Baroul Arad.

Arădeanul Andrei Ioniță, noul decan al Baroului a absolvit Facultatea de Drept, la Cluj în anul 2005, în același timp fiind și masterant în Drept Civil și Drept Procesual Civil.
Este membru al Baroului Arad din anul 2006, cofondator al societății profesionale de avocați „Hosszu Ioniță Gera Doboș și asociații” și membru al Consiliului Baroului Arad din 2016.


Tânărul decan a câștigat alegerile grație proiectului său: „2021-2025. Pentru un Barou modern. Pentru o conducere a Baroului alături de avocați, pentru avocați. Pentru implicare și profesionalism”, sub deviza „Avocatul este parte esențială a actului de justiție, partener egal, niciodată auxiliar al acestui fenomen”, cu sloganul: „O viziune care nu e însoțită de fapte e doar un slogan electoral, după cum unele acțiuni fără viziune pot fi simple coincidențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.