neagoepopDe când a acceptat oferta celor de la CSM Râmnicu Vâlcea (actual Metalul Reșița), Andrei Neagoe și-a relansat – oarecum – cariera, fiind printre cei mai buni oameni ai echipei lui Pană. Fostul utist se descurcă de minune chiar și pe un post relativ nou pentru el, acela de mijlocaș central cu sarcini preponderent defensive, însă atunci când are balonul dă un  plus de calitate construcției „rosonerilor”. „De când am venit la Vâlcea joc pe acest post nou, joc bine și vreau să fiu sănătos”, a punctat piteșteanul.
Și sâmbătă, în Calea Aurel Vlaicu, „decarul” Metalului a făcut un meci excelent, reușind – printre altele – pasa la primul gol al formației sale. „Am știut ce probleme au arădenii, că nu mai e UTA de acum ceva timp și e bine că am câștigat. Noi am vrut să ne impunem jocul de la început, să facem pressing și ne-a ieșit. Aveam mare nevoie de o victorie la Arad, în spe­ranța că ne vom clasa cât mai sus în clasament înainte de play-off. De doi ani de zile jucăm împreună și se simte acest lucru, încercăm și în general reușim să ne impunem propriul joc pe orice teren. Ne așteptam să fim acolo sus, mai ales că totul e în regulă la Reșița. Primăria, patronul și suporterii sunt foarte aproape de echipă și asta ne face mult bine. Ați văzut și astăzi ce minunați au fost suporterii care ne-au însoțit la Arad, mi-ar fi plăcut ca și cei de la Arad să se poată concentra pe încurajarea favoriților. Dar, am văzut că fanii UTA-ei au războiul lor”, a afirmat Neagoe.
Acesta a părăist Aradul în vara anului 2011, iar doi ani mai târziu a fost surprins să revadă prea puține fețe cunoscute. „În afară de cei din staff, îl mai cunosc pe George Neagu, care, oricum, nu a putut juca astăzi (n.a. sâmbătă). E trist să o regăsesc pe UTA în situația asta, fără stabilitate, omogenitate și pe un loc în clasament ce nu-i face cinste. Tradiția clubului obligă și asta eu o știu foarte bine, sper ca UTA să revină unde îi este locul, în fruntea campionatului și eventual în prima ligă”, a încheiat mijlocașul de 26 de ani.

Recomandările redacției