OLYMPUS DIGITAL CAMERAPoliţiştii arădeni au  marchat importanţa deosebită a Zilei Naţionale a Ro­mâniei, în Sala Festiva a IPJ  Arad, aspect legate de sărbătoarea de 1 Decembrie fiind evidenţiate de prof. dr. Eugeniu Criste, directorul Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale.
Cu această ocazie, 12 ofiţeri şi 13 agenţi de poliţie au fost avansaţi în grad pentru merite deosebite. „Şeful IPJ Arad, comisar şef de poliţie Romulus Opriţa i-a felicitat pe toţi poliţiştii avansaţi cu acest prilej şi le-a urat în numele conducerii inspectoratului succes şi putere de muncă”, preci­zează subcomisar Camelia Tuduce.
Printr-un ordin al ministrului de resort, doi ofiţeri au fost înaintaţi în grad, de la căpitan, la gradul de locotenent, iar printr-un ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, 13 subofiţeri au înaintat în gradul imediat superior.
La fel s-a întâmplat şi la Jandarmeria Arad, cu ocazia Zilei Naţionale a Româ­niei fiind înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, cinci subofiţeri.
(D.D.)

Recomandările redacției