Angajatorii, chemați de ITM la o nouă sesiune informativă

0
266

Angajatorii arădeni sunt che­mați de Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru o nouă acțiune informativă. De această data, aceasta va avea loc la Lipova, la sediul primăriei, joi, 15 iunie, începând de la ora 10.00.
La întrunire participă şi reprezentanţi ai Casei de Pensii Arad, alături de reprezentanţii ITM Arad care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi asigurărilor de risc de accidentare şi îmbolnăvire profesională. Totodată, vor avea loc dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiilor prezente. ,,Ceea ce considerăm a fi cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune proble­mele sau de a-şi lămuri ne­- cla­rităţile prin expunerea directă reprezentanţilor ITM şi a celorlalte instituţii participan­te, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, a spus Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad.
ITM Arad va organiza astfel de întâlniri şi în alte localităţi din judeţ, cum ar fi de exemplu Sebiş, Săvârşin, Nădlac etc. astfel încât să se dea posibilitatea cât mai multor actori pe piaţa muncii – angajatori, angajaţi să ia contact direct cu reprezentanţii instituţiilor abilitate să lămurească problemele cu care aceştia se confruntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.