jolie_angelina_brad_pittProblemele de sănătate prin care a trecut Angelina Jolie se pare că au apropiat- o şi mai mult de logodnicul ei, Brad Pitt. Astfel, aceştia au stabilit să îşi unească destinele chiar la sfârşitul verii.

Mult aşteptata nuntă dintre Angelina Jolie (38 de ani) şi Brad Pitt (49 de ani) se pare că are până la urmă loc chiar anul acesta.

După ce Angelina Jolie a trecut prin momente grele, fiind supusă unei operaţii de extirpare a sânilor, de teamă să nu aibă cancer, potrivit revistei americane OK!, cei doi actori au stabilit oficial să păşească în faţa altarului la sfârşitul lunii august.

În plus, se pare că Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc din nou să devină părinţi. Astfel, după ce în ultimele luni au tot declarat că îşi mai doresc doi copii, ei s-au pus pe treabă şi Angelina a reuşit să rămână gravidă, ea urmând să aducă pe lume al şaptelea copil al lor în această iarnă.

Mai mult, celebrul cuplu de la Hollywood a decis că e timpul să se căsătorească în sfârşit şi datorită faptului că s-au legalizat căsătoriile gay în statul California, ei promiţând în urmă cu câţiva ani că vor face acest pas doar după ce orice persoană, indiferent de orientarea ei sexuală, va putea să se căsătorească legal în SUA. Angelina şi Brad formează un cuplu din anul 2005.

Sursa:  Libertatea.ro

Recomandările redacției