Anihilați de maramureșeni: CS Ineu – FCM Baia Mare 0-0

0
211

ineuNici echipa din Țara Zarandului n-a reușit să bucure weekendul fotbalistic arădean. Ineuanii au fost blocați de o echipă băimăreană care și-a gestionat bine faza defensivă, ținând departe de poartă șarjele amfitrionilor.
Primul act a oferit doar câteva intervenții sigure ale portarului băimărean Bota la execuțiile lui Cornea și zbaterile lui Georgiu la mijloc în încercarea de a aduce claritate în atac. Finalul de repriză i-a găsit pe vizitatori periculoși în fața porții arădene, centrarea de pe dreapta a lui Gherghel l-a găsit pe Feraru liber în careu, dar atacantul a reluat mult peste poartă.
Ocazia meciului a venit în minutul 60 și a avut nu mai puțin de trei ineuani în rol principal! Drăgan a tras la colțul lung în bară, Georgiu a reluat în blocajul unui fundaș aflat pe linia porții, a urmărit Băd, însă Bota a prins miraculos și a scăpat de gol.
Din păcate, momentul bun a avut doar o singură urmare, după cinci minute Băd a pătruns în careu, însă același Bota a intervenit la timp, blocându-l.  Alb-albaștrii au terminat meciul în inferioritate, Nicolau a primit cartonaș roșu după ce a pus la pământ doi adversari în aceeași fază. Ultimele secvențe au mai adus doar o minge purtată bine în careul băimărean, dar Necșulescu a luftat și s-a încheiat 0-0.
Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea, Necșulescu, Francescu(63 Iambor), Georgiu, Tomuț (46 Tătar) – A. Drăgan (76 Ghergar), Băd.
Baia Mare: Bota – Gherghel, Hodor, Urs, Duruș – Barboloviciu, Vanca, Giurgiu, V. Pop (90 Mureșan) – Feraru (67 Morar), Deac.
Arbitri: Sorin Tarcea (Timișoara) – Nicolae Chițoiu (Timișoara), Radu Herția (Câmpia Turzii). Observatori: Cosmin Tutunaru (Târgu Jiu), Florin Mierea (Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.