ANP scoate la concurs 23 de posturi de agenți pentru Penitenciarul Arad

0
2799

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs 700 de posturi de execuție, de agent, din cadrul sectorului operativ. Dintre acestea, 17 posturi de bărbați și 6 posturi de femei, deci un total de 23 de posturi, revin Penitenciarului Arad.

Cerințele specifice de ocupare a posturilor sunt: I. nivel minim de studii: studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii; II. abilități fizice, motrice și de coordonare (se verifică prin probă sportivă eliminatorie); III. cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I (se verifică prin probă practică eliminatorie); IV. autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi.

Probele de concurs sunt: a) proba sportivă pentru evaluarea performanţei fizice; b) proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; c) interviul; d) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 12.07.2021, inclusiv, ora 16.00.

În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00–16.00.

Informații suplimentare, tematica și bibliografia concursului pot fi găsite pe site-ul instituției, la adresa http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-700-posturi-de-executie-agent-din-cadrul-sectorului-operativ-din-unitatile-penitenciare/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.