Ansamblu rezidențial, alcătuit din 65 de apartamente, construit de INTECO HOLDING în Timișoara (galerie foto)

1
2164

 

VOICU SIDA 

O discuție purtată cu omul de afaceri arădean Ovidiu Palcu privind lucrările la construirea a 65 de apartamente, 36 de garaje și 46 parcări, precum și amenajarea incintei imobilului din strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 11 A din Timișoara, m-a făcut să realizez amploarea pe care o are firma INTECO HOLDING în această parte a țării.

Lucrările au început în anul 2018, iar acum sunt finalizate în proporție de 99%. Acum se așteaptă doar comisia de recepție. „S-au făcut deja demersurile necesare în acest sens, am dat dovadă de seriozitate, iar atunci când vorbesc de capitolul seriozitate mă refer în primul rând la calitate“, ne mărturisește antreprenorul arădean Ovidiu Palcu.

Domnule Palcu, vreți să auziți cât de frumos vorbește la adresa dumneavoastră un inginer timișorean, care a urmărit tot timpul cum au decurs lucrările la aceste apartamente?

Iată ce ne spune domnul inginer Dan Muntean referitor la firma INTECO HOLDING: „Are personal calificat care știe ce înseamnă domeniul construcțiilor și lucrează așa cum scrie la carte. Eu sunt foarte mulțumit de acest personal. Mai sunt de realizat câteva mici retușuri. Mai sunt și oameni care își văd de treaba lor“.

Domnule Palcu, ați dovedit și în județul Timiș cine sunteți dumnevoastră și ați demonstrat prin valoare și calitate ce lucrări faceți. Ba chiar un vecin care a trecut des pe acolo a sesizat „cât de repede a făcut lucrarea, însă e adevărat că muncitorii nu au stat. S-a muncit pe brânci, nu prea am văzut pe acest șantier muncitori proptiți de lopeți, însă și rezultatul se vede. Este admirabil“.

VOICU SIDA 

 


Cartierul rezidențial cuprinde 65 de apartamente

Ansamblul de blocuri este situat pe strada Ion Ionescu de la Brad

Așa arată baia în acest blocuri

Locatarii au la dispoziție garaje bine puse la punct

Ușile se încadrează perfect în decor

Dormitorul este gândit în cele mai mici detalii

Casa scărilor este și ea primitoare

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate

Designul interior este de excepție

Un vis devenit realitate pentru oricine se mută în aceste apartamente

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumoase apartamentele,dar marginea drumului Siria Covasant,cu incercarea de a toca crengile si franjuri,cu o tocatoare de iarba,este putin aiurea .Fara suparare.Ar fi aratat mai bine daca se rezuma operatorul la iarba ,nu si la Crengi,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.