Antrenament cu public: Piroș Security – Venus Maramureș 11-1

0
214

Chiar dacă a avut destule absențe în special în defensivă, unde au lipsit trei dintre jucătoarele care au început titulare sezonul: C. Balaș, Porcescu și Talabă, fotbalistele lui Cameniță au făcut șhow cu nevinovata echipă din Țara Maramureșului. Meszaroș – Doroti (Muscă), Dobrea, Liheț, Kolop – Bodnar (Țînțar), Mladin, Olariu – Mihăilescu, Danciu, A. Balaș a fost „11”-le ce a făcut scorul campionatului în această dimineață la Șiria, în cadrul rundei a 6-a din Liga a II-a feminin.
Chiar dacă la un moment dat, vizitatoarele egalaseră la 1, a urmat „avalanșa” de goluri semnată Liheț (marcatoare a patru goluri), Olariu (2), A. Balaș (2), Danciu, Mihăilescu, plus un autogol. După 5-1 la pauză, tabela s-a oprit la cifra 11, deși după aspectul jocului și în urma ocaziilor irosite (inclusiv un penalty de către Mihăilescu), scorul putea fi și mai dur.
„Noi ocazii am avut și runda trecută când am pierdut cu 1-0 printr-un accident, doar că azi am fost ceva mai pragmatice. Sigur, și calitatea adversarului a fost mult sub cel de duminica trecută, dar important este că fetele vor și pot. Încheiem turul cu un meci greu la Turnu Severin, dar nu concepem să cedăm locul de promovare tocmai înainte de vacanță”, a menționat Ggi Cameniță, antrenorul fetelor de la Piroș Security.
Ineul s-a împotmolit la Oradea
Cealaltă echipă de fotbal feminin a județului Arad, ce evoluează în Liga I, nu a mai ajuns la Cluj, pentru meciul cu Olimpica Star Cluj. „Plecasem în jurul orei 6 de la Ineu, dar am avut o problemă pe traseu și a trebuit să ne oprim la Oradea. Încercăm să reprogramăm meciul”, a transmis Cristi Sculici, antrenorul fetelor de la CS Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.