Antrenament… fără public la finalul sezonului regulat al LBNF: FCC Baschet Arad – Olimpia CSU Brașov 78-56

0
167

FCC Baschet Arad a încheiat sezonul re­gulat din baschetul feminin românesc cu un succes clar. Arădencele s-au impus cu 78-56 în faţa Olimpiei CSU Braşov.
Partida s-a disputat fără spectatori, decizia fiind luată de Grupul de suport tehnic constituit pe lângă Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, împreună cu clubul arădean pentru a elimina orice risc de transmitere a coronavirusului COVID-19.
A fost pentru prima dată în istorie când Sala Sporturilor „Victoria” din oraşul de pe Mureş a găzduit un eveniment sportiv cu porțile închise.
Jocul de duminică seară a semănat mai degrabă ca unul amical, în care absenţa suporterilor arădeni din tribune, dar şi lipsa mizei şi-au spus cuvântul. O dispută care nu au a mai putut influența ierarhia înainte de play-off, FCC-ul terminând sezonul regulat pe locul 3, în timp ce Braşovul a încheiat pe treapta a V-a.
Formaţia de sub Tâmpa a venit în oraşul nostru fără trei jucătoare de bază, Pesovic, Beadle şi Filip, în timp ce Manuel Rodriguez a oferit minute bune jucătoarelor care au evoluat mai puțin în ultimele dueluri. A fost o partidă fără istoric, echipa arădeană câştigând toate cele patru sferturi într-o atmosferă inedită, de liniște aproape totală.
În alte meciuri de duminică seara în Grupa A valorică: Universitatea Cluj – CSM Târgo­viște 74-82 și Sepsi SIC Sf. Gheorghe -CSM Satu Mare 73-58. Pentru FCC Baschet Arad urmează primul tur de play-off. Primele două partide cu Clujul vor fi la Arad. Se joacă pe sistemul „cel mai bun din cinci partide”.
Formaţii şi marcatoare:
FCC Baschet Arad: Ciotir 15 puncte, Fodor 12, Robinson 11, Mercea 9, Karakasevic 8, Webb 7, Hadzovic 6, Ardelean 6, Akathiotou 2, Bartok 2, Neagu și Pop.
Olimpia Brașov: Zubac 18 puncte, Al Ash Hab 12, Armanu 11, Williams 10, Frîncu 3, David 1, Voica 1, Dumitru, Zubac şi Pasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.