uta sportCele șapte contracte parafate, joi, de Adrian Marțian nu pun capăt problemelor „Bătrânei Doamne”. Într-adevăr, e un mic pas înainte făcut de finanțatorul „alb-roșiilor”, care, însă, are stins datorii urgente de aproximativ 100 de mii de euro, reprezentând salariile restante (eventual negociate cu beneficiarii pentru ca acestea să-și retragă sau să nu-și mai depună memorii) ca să nu mai vorbim de sumele ce trebuie investite urgent în alți fotbaliști și condiții de pregătire: echipamente, alimentație, vitaminizare, un posibil cantonament.
Mai arde și datoria la Stat de 230 de mii de euro, pe care tot Marțian s-a angajat s-o achite sau măcar să o reeșaloneze.
Acestea fiind spuse, echipa încă tremură pentru viitorul său, iar de astăzi va simți din nou pe propria piele cât este de greu să te gândești la performanță la UTA zilelor noastre. Fiindcă sunt destui jucători noi care trebuie să-și mute lucrurile în orașul nostru, conducerea „textilistă” a decretat ziua de luni liberă.
Echipa e așteptată să revină la antrenamente marți seara, însă e interesant de urmărit dacă Adrian Falub se va mai ocupa de ea. Antrenorul nu a semnat încă un contract cu arădenii și nu mai pare dispus să lase de la el în încercarea de a face performanță la Campioana Provinciei.

Recomandările redacției