Antrenorul celor de la FCC Baschet UAV, Jose Araujo, a avut prima întâlnire cu echipa

0
190
Foto: Valentin Todea/baschet.ro
Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Până acum, şedinţele de pregătire ale FCC Baschet UAV Arad au fost coordonate sub comanda lui Dan Moraru și Cristi Bondor, dar începând de miercuri Jose Araujo a preluat controlul echipei.

Denisa Vaţi, Teodora Manea, Alexandra Ghiță, Adela Mercea, Ildiko Mîrne-Nagy, Veatriki Akathiotou, Alexandra Rotariu şi Brankica Hadzovic au fost jucătoarele care au participat la antrenamentul din această dimineaţă. Americanca Andreona Keys va ajunge la Arad duminică.

Jose Araujo revine pe banca arădeană după cinci sezoane și jumătate. În precedentul mandat trecându-și în cont o Cupă a României dar și Liga Europei Centrale, în 2014, respectiv 2015, anunță FCC Baschet UAV.

Echipa arădeană de baschet va disputa în această pauză competiţională un turneu amical în perioada 15-17 septembrie, la Târgu Mureş, unde va da piept cu echipa locală, dar şi cu formaţiile din Braşov şi Alexandria. Pe 25 şi 29 septembrie se dispută primul tur al Cupei României, după sistemul tur-retur. Noua ediţie de campionat debutează pe 2 octombrie, urmând să se joace normal, cu etape săptămânale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.