Antrenorul celor de la Gaz Metan, dezamăgit după eșecul de la Arad

0
138

Gaz Metan Mediaș a venit la Arad cu mari speranțe însă a plecat cu mâna goală după ce elevii lui Laszlo Balint au bombardat spațiul porții lui Pleșca. În ciuda apărării extrem de bune a portarului originar din Arad, Liviu Antal a fost cel care a marcat golul de trei puncte și a asigurat victoria arădenilor.

Antrenorul celor de la Gaz Metan a fost dezamăgit de elevii lui, însă consideră că încă mai are o șansă să scape de baraj.

Din păcate, nu am făcut un meci bun astăzi. UTA a făcut un presing agresiv și nu am reușit să ieșim, să ne creăm ocazii, nu am forță în atac. Astăzi nu am fost noi, meciul viitor vom da tot ce putem pentru că este ultima șansă a noastră. Orice punct era binevenit, din păcate azi nu am reușit să luăm nimic. Dar, sunt încrezător, mai avem un meci acasă și îl vom câștiga.

Cred că am așteptat prea mult rezultatele altor echipe ca să scăpăm, iar eu tot timpul am spus că acest campionat se va juca până în ultima clipă. Așadar, trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm miercuri dacă vrem să rămânem în Liga 1. Și, cu siguranță o vom face, eu am încredere”, a spus Mihai Teja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.