Antrenorul echipei Benfica Lisabona şi-a prezentat demisia după al doilea eşec consecutiv

0
347

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Bruno Lage, l-a anunţat pe preşedintele clubului că intenţionează să demisioneze după al doilea eşec consecutiv al elevilor săi, luni seara, pe terenul formaţiei Maritimo Funchal (0-2), în campionatul de fotbal al Portugaliei.
„Antrenorul nostru Bruno Lage mi
s-a adresat la finalul meciului cu multă demnitate, pentru a-mi spune: domnule preşedinte, vă prezint demisia mea, pentru că eu consider că lucrurile nu merg bine pentru Benfica. Dacă o acceptaţi, mâine nu voi mai fi antrenorul Benficăi”, a declarat preşedintele Luis Filipe Vieira în sala de presă a stadionului lui Maritimo.
Conform presei locale, Luis Filipe Vieira ar fi decis să accepte demisia tehnicianului în vârstă de 44 ani, aflat în funcţie din ianuarie 2019.
Liderul FC Porto, care s-a impus la limită în partida cu Pacos de Ferreira (1-0), prin golul lui Chancel Mbemba (min. 7), a profitat de noul pas greşit al rivalei Benfica pentru a se distanţa la şase puncte de campioana en titre, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.
De la reluarea campionatului lusitan, la începutul acestei luni, Benfica a obţinut o singură victorie, înregistrând totodată două înfrângeri şi două egaluri.
În ultimele zece partide disputate, clubul din Lisabona a înregistrat doar două succese, pe lângă cinci remize şi trei înfrângeri.
Sursa: sportsin.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.