Din cauza mai multor cazuri de infectări cu covid, „leoaicele” au fost nevoite să își anuleze mai multe meciuri, adică ultimele două meciuri de campionat, deplasarea de la Alexandria și derby-ul Vestului, de la Arad, cu Fortuna Becicherecu Mic.
Atât fotbalistele cât și conducerea de la AC Piroș Security sunt extrem de îngrijorați pentru antrenorul lor. Acesta a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, împreună cu alte șase jucătoare, Florin Bugar a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână iar starea sa s-a agravat.
„Haideți să ne rugăm și să fim alături de antrenor Florin Bugar, care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic şi știm că Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei Piroș Security Lioness – Feminin.
Florin Bugar are 48 de ani și este și selecționerul echipei feminine de tineret. El a ajuns să antreneze fetele de la AC Piroș Security chiar după promovarea echipei în elită în vara anului 2019 și a terminat pe locul 5 campionatul precedent, oprit de Federația Română de Fotbal în luna martie din cauza pandemiei. 

Recomandările redacției