Antrenorul echipei UTA Arad a urmărit la TV meciul cu FC Botoșani

0
217

Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint a urmărit partida cu FC Botoșani din fața televizorului. Acesta se afla în ultima zi de izolare după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19. UTA Arad și FC Botoșani s-au întâlnit luni seara în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1, dar nicio echipă nu a reușit să se impună, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Înaintea acestei partide, Adi Petre a acuzat simptome de COVID-19 și, deși testul a ieșit negativ, staff-ul arădean nu a dorit să riște așadar, au decis să îl izoleze și pe Adrian Petre, atacantul în vârstă de 23 de ani.

Principalul arădenilor a explicat ce s-a întâmplat cu Adi Petre, dar și faptul că el și staff-ul UTA-ei au încredere în potențialul lui Adi Petre.

Din păcate, aseară, Adi Petre nu s-a simțit bine. I-am făcut un test rapid, a fost negativ, l-am repetat dimineață și a fost neconcludent, dar am preferat să nu riscăm. Era titular. Am considerat imperios necesar să luăm această măsură.

Dacă nu aș fi crezut în el, nu aș fi acceptat transferul lui. Toată lumea de la club are încredere în potențialul lui Adrian Petre. Ceea ce este important este că el a venit o mentalitate bună pentru viitorul lui. Sunt 100% convins că dacă o va ține pe această linie a atitudinii și a motivației va reveni la forma care l-a făcut să se remarce ca fiind un potențial atacant al echipei naționale”, a spus Laszlo Balint, la Digi Sport.

Laszlo Balint a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar pentru meciul ci Botoșani acesta a comunicat de la distanță cu staff-ul și jucătorii. Ziua meciului cu Botoșani a fost însă ultima în izolare, iar acesta a revenit începând de azi pe banca celor de la UTA.

Deloc ușor! E un sentiment foarte ciudat să fii blocat în casă și să iei decizii de la distanță. Pe telefon am comunicat. Am încercat să ne adaptăm. Mă bucur că până la urmă lucrurile au decurs cât se poate de normal într-o asemenea situație.

Ne doare și pe noi acest parcurs de pe propriul stadion. Noi încercăm să ne creăm o identitate, nu este ușor, pentru că am schimbat destul de mult, au venit jucători pe parcurs, am încercat să îi integrăm din mers. Eu cred că poziția noastră în clasament este cumva conformă cu realitatea. E adevărat că am suferit pe propriul stadion, dar am reușit să adunăm destul de multe puncte în deplasare. Mai sunt ceva etape și încercăm să scoatem maximum din fiecare partidă.

Încerc să rămân concentrat pe moment și să luăm meciurile așa cum vin. Nu vreau să mă gândesc ce va fi peste 3-4-5 săptămâni. Deja încercăm să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în această săptămână. E adevărat că teoretic avem șanse la play-off, dar trebuie să ne uităm și la program”, a mai spus Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.