Antrenorul Quique Setien ar putea pleca de la FC Barcelona

0
266

Antrenorul FC Barcelona, Quique Setien nu este de acord cu Lionel Messi şi crede că Barcelona poate să câștige Liga Campionilor. Barcelona a pierdut titlul în Spania, iar Messi şi-a criticat dur echipa. „Trebuie să ne schimbăm în profunzime”, a spus argentinianul, după ultimul meci jucat în La Liga împotriva echipei Osasuna, când scorul a fost de 1-2.
Setien ştie că argentinianul a făcut referire şi la el, când a declarat că echipa nu va câştiga împotriva lui Napoli, în Liga Campionilor, dacă va continua în același fel. Setien este însă sigur că echipa antrenată de el poate ridica al VI-lea trofeu al Ligii Campionilor în acest sezon.
Presa spaniolă notează că Setien nu mai are multe zile pe banca celor de la FC Barcelona. În sezonul următor, jucătorii de la Barcelona ar putea fi antrenați de către mare golgheter al catalanilor, Patrick Klui­vert.
„Îi dau dreptate lui Messi în legătură cu o parte dintre afirmaţii, cu altele nu sunt de acord. Are dreptate că dacă vom juca aşa cum am făcut-o cu Osasuna, va fi greu să reuşim să câştigăm. Dar am jucat şi bine, spre exemplu meciul cu Villarreal, iar eu cred că suntem la nivelul la care putem câştiga Liga Campionilor. Toţi suntem conştienţi că trebuie să dăm mai mult. Echipa trebuie să aibă mai multă consistenţă şi să fie mai si­gură. Atitudinea este motorul nostru şi se simte când ne scade intesitatea. Cu toţii avem nevoie de o pauză, să ne limpezim mintea, să ne transformăm şi să devenim echipa care am fost. Trebuie să ne gândim la ce ne aşteaptă”, a spus Quique Setien, potrivit sport.es.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.