Anul 2013 a fost presărat cu activităţi frumoase la Grădiniţa PN 3

0
289

copii PN3În acest an şcolar, educatoarele de la Grădiniţa PN 3 din Lipova,  au privilegiul să lucreze cu „nişte îngeraşi de copii, drăgălaşi, frumoşi şi deosebit de talentaţi”, după caracterizarea lor.
Activități originale
Pentru că jumătate din acest an școlar a şi trecut și s-a intrat într-un nou an… calendaristic, educatoarea Adriana Henţ a dorit să împărtăşească unele gânduri şi impresii din activitatea pe care o desfăşoară alături de cei mici, copii de care este foarte mândră. „Veţi constata în cele ce urmea­ză că piticoţii mei au realizat lucruri deosebite cu care ne mândrim. În octom­- brie am avut o expoziţie  a figurinelor din dovleci în cadrul «Festivalului Toamnei»” a spus ea.
Pentru ca toate activităţile desfăşurate de aceşti copii să fie posibile, un rol foarte important l-au avut părinţii, care au fost şi ei implicaţi în activitatea copiilor lor. Astfel, până la finalul anului 2013 au fost organizate activităţi dintre cele mai variate şi educative pentru dezvoltarea cunoştinţelor, dar şi pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. „În ziua de Halloween copiii deghizaţi în diferite personaje au pornit prin cartierul grădiniţei după bombonele, garantând astfel ca acele case prin care au colindat vor fi ferite de spiritele malefice. A fost o zi «dulce» şi foarte plăcută pentru copii. Am vizitat şi Galleria Mall din Arad, în decembrie. Părinţii ne-au asigurat transportul şi le mulţumesc că au răspuns prompt solicitării noastre. Copiii şi-au petrecut o oră la locul de joacă, unde s-au zbenguit şi s-au distrat de minune, apoi am făcut multe poze şi am admirat decoraţiunile de Crăciun” a mai spus Adriana Henţ.
Generozitatea se învață
Deşi încă mici, copiii au suflet bun și au participat cu entuziasm chiar şi la campania umanitară „O jucărie uitată”. Organizată cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, acțiunea a adus bucurie copiilor necăjiţi, dovedindu-se altfel că un act caritabil nu are vârstă.
„Am vizitat și Târgul de Crăciun din faţa Primăriei din Arad. Aici chiar ne-a cuprins feeria sărbătorilor Crăciunului. Firesc a urmat Serbarea de Crăciun, unde, într-o atmosferă de basm, îngeraşi, crăciunei şi spiriduşi şi-au arătat cu emoţie talentele. Toţi părinţii copiilor ne-au susţinut şi aplaudat. Moşul a fost şi el darnic. Ce copii minunaţi am! Au fost zile de neuitat, atât pentru cei mici cât şi pentru noi“ a mai spus Adriana Henţ.
În final a mulţumit părinţilor copiilor pentru sprijinul şi seriozitatea de care au dat dovadă și a adresat „Un An Nou fericit, bucurii, un gând curat şi multă, multă sănătate!“ tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.